Născut la malul mării, din pasiune pentru modă și pictură, brand-ul GENUINE CONCEPT are în spate o singură dorință: aceea de a crea prin portul hainelor o experiență, o emoție prin care fiecare dintre noi să își poată arăta propria personalitate.

            Noi credem că fiecare femeie este complicat de simplă, unică în felul ei  și că poate da viață produsului pe care îl poartă.

            Creațiile noastre sunt realizate manual în atelierul propriu, unicate sau în mică serie. Folosim țesături fine și naturale (poplin din bumbac, in, stofă de lână, vâscoză, mătase), accesorii, finisaje și detalii premium.

            Cu pasiune și creativitate, realizăm produse unice pe care le pictăm manual cu dragoste, grijă și atenție, folosind vopseluri rezistente și de cea mai înaltă calitate.

            Este un concept ”made to order” care include mod de personalizare ales de tine. După ce optezi pentru un model (croi, culoare, mărime), poți alege o pictură (imagine sau text) din lista celor oferite de noi sau pe baza propunerilor tale.  

            Wear yourself. Be Genuine.

Navigation
Close

Cosul meu

Close

Favorite

Vazute recent

Close

Ne bucuram sa te avem aici!

O parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Close

Close

Categories